Canalizarea din Straja a fost scoasă la licitația

Apa Serv Valea Jiului așteaptă oferte din partea constructorilor care ar putea realiza canalizarea din Straja. Proiectul canalizării din Straja a fost scos la licitaţie. Operatorul de apă şi canal şi Valea Jiului a scos la licitaţie contractul de lucrări pentru realizarea canalizării din staţiunea montană Straja. Timp de 15 zile, constructorii interesaţi pot depune ofertele, urmând ca apoi să fie stabilit câştigătorul.

straja5

“Canalizarea din Straja este a patra zi pe SEAP şi 15 zile trebuie să stea pe SEAP. Aşteptăm firme cât mai multe să vină să facă această lucrare”,  a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

Contractul scos la licitaţie de ApaServ Valea Jiului are ca obiect realizarea unui  „Colector menajer in Statiunea turistica Straja-Lupeni”.

“Executie „Colector menajer in Statiunea turistica Straja- Lupeni” OBIECT I: Tronson Statie sosire Telegondola – Statie plecare Telegondola (zona parcare) Reteaua de canalizare ce va deservi Obiectul I va fi organizata de tip canal colector amplasat în partea inferioara a zonei construite si va prelua apa uzata de la cele doua ramificatii care deservesc zona.Traseul acestui colector va urmari marginea pârtiei „telescaun” pe partea dreapta cu privire din amonte înspre aval. Lungimea totala a retelei de canalizare aferenta Obiectului I va fi de 2.700m si va avea aprox. 15 camine de vizitare si rupere de presiune. Se va utiliza conducta de polietilena de înalta densitate pentru canalizare Dn 200mm, PN 16atm. OBIECT II: Tronson Statie plecare Telegondola – Colector, str. Liliacului, Nr.11 Obiectul II are o lungime totala de 2.130m conducta PVC Dn 250 mm, SN8 si aproximativ 53 camine de vizitare. Traseul colectorului care constituie Obiectul 2 pleaca din colectorul existent în strada Liliacului bl.11 – Lupeni, urca pe strada Calea Braii iar în intersectia cu strada Tineretului îsi schimba directia pe aceasta pâna la statia de plecare a Telegondolei. În intersectia strazii Calea Braii cu strada Straja se va face o prelungire amonte de cca. 350 m în vederea racordarii caselor din zona”,  se arată în anunţul postat pe SEAP.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »