Nistor cere demisia lui Lucian Heiuş

Laurenţiu Nistor, liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a declarat, marţi într-o conferinţă de presă că nu directorul Casei Judeţene de Pensii face campanie folosind funcţia pe care o deţine, ci liberalul Lucian Heiuş, directorul Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş.

nistor-heius

Mie mi-ar fi ruşine în locul liberalilor să spun că Ilie Toma (n.r.-directorul Casei de Pensii Hunedoara) face campanie fiind la conducerea acestei instituţii. De fapt, Lucian Heiuş, şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş, face acest lucru. El merge pe la primari şi le promite că guvernul le va da bani ca să-şi plătească arieratele. Heiuş face politică pe bani publici. Dacă nu se va sesiza ministrul Finanţelor în legătură cu această chestiune, îl voi sesiza eu. Cer public demisia lui Lucian Heiuş de la şefia Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timiş”, a declarat Laurenţiu Nistor.
„Ilie Toma este un om pe care lumea îl iubeşte. Nu e adevărat că foloseşte funcţia pentru a obţine voturi”, a declarat liderul PSD Hunedoara. În ultimele zile, liderul interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, dar şi copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, l-au atacat pe Ilie Toma, susţinând că acesta nu a recalculat pensiile apeste 7.000 de hunedoreni, dar în schimb, foloseşte funcţia pentru a obţine voturi, el fiind candidat la Camera Deputaţilor din partea PSD.

[slideshow_deploy id=’20328′]