Primarul Lupeniului este preocupat nu doar de cantitatea, ci mai ales de calitatea lucrărilor publice

cristir1De câteva luni bune, la Lupeni se lucrează intens în modernizarea infrastructurii publice locale. Se pun borduri, se toarnă asflat, se refac zone verzi, se reabilutează parcuri și se fac multe alte asemenea lucrări edilitare. Primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță nu este însă preocupat numai de aspectul cantitativ al lucrărilor publice care se execută pe raza localității. Acesta vrea să se asigure, spre exemplu, că lucrările de modernizare a Bulevardului Păcii din localitate se desfăşoară și conform standardelor calitative solicitate de autoritățile locale.

Astăzi, Cristian Resmeriță a inspectat din nou şantierul acestei lucrări, pentru a verifica, pe de o parte, dacă lucrarile de asfaltare la Bulevardul Pacii se execută conform graficului, iar pe de altă parte, pentru a verifica dacă este respectată întocmai calitatea lucrărilor, respectiv grosimea si temperatura asfaltului.cristir3

“Am vrut să văd dacă se respectă toate standardele de calitate în ceea ce priveşte lucrările de pe acest bulevard. Nu vrem ca după ce facem recepţia, la câteva luni să avem probleme. Mi se pare absolut normal să fie respectate toate cantităţile şi calităţile”, a declarat Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Acesta a mai precizat că verificări de acest fel vor fi efectuate periodic, astfel încât la finalul proiectui, Lupeniul să beneficieze nu doar de cât mai mulți kilometri de drumuri și trotuare noi, ci și de lucrări de cea mai bună calitate.

cristir2

[slideshow_deploy id=’20328′]