Campania Apa Serv, ”Canalizarea nu e coșul tău de gunoi” se bucură de susținere din partea locuitorilor Văii Jiului

Campania civică demarată de către conducerea Apa Serv Valea Jiului pentru a conștientiza populația Văii Jiului privind folosirea corectă și responsabilă a sistemului de canalizare se bucură de un real interes în rândul oamenilor din Valea Jiului, în special în mediul on-line.

20160914_104614

Spre exemplu, încă de ieri, sute de angajați ai Apa Serv Valea Jiului și-au actualizat fotografiile de profil de pe propriile pagini de facebook și de pe alte rețele de socializare (Tweeter, Google+ etc) utilizând macheta de promovare a campaniei ”Canalizarea nu e coșul tău de gunoi”. Acestora li s-au adăugat și foarte mulți cetățeni ai Văii Jiului, care vor să contribuie la promovarea acestei campanii. Oamenii comentează subiectul pe rețelele de socializare, unde sunt prezentate foarte multe situații de genul celor semnalate ieri, la conferința de presă e la Stația de epurare a apelor uzate Dănuțoni din Aninoasa.

Directorul general al Apa Serv Vale Jiului, Costel Avram se declară mulțumit de modul în care oamenii au primit această campanie civică, despre care este convins că va avea un important rol educațional. Campania se derulează deja în mediul on-line, pe site-ul Apa Serv și pe rețelele de socializare, precum și în mass-media. Le mulțumesc angajaților de la Apa Serv care s-au alăturat campaniei, punând pe facebook bannerul acestui proiect, așa cum le mulțumesc celor din presă pentru atenția și suportul pe care ni-l dau în derularea acestei campanii”, spune Costel Avram.

Acesta a mai declarat că, în zilele următoare, pe tot parcursul acestei luni, va fi prezent, împreună cu alți reprezentanți din conducerea Apa Serv, în școli, în licee, în instituțiile publice dar și pe străzile orașelor din Valea Jiului, unde vor fi împărțite flyere cu logoul acestei campanii.

”Începem luni, 19 septembrie 2016, de la ora 15,00 când eu și colegii din conducerea Apa Serv vom fi alături de salariații noștri în orașul Aninoasa. Vă invit pe toți cei care doriți să vă alăturați acestei campanii, să veniți alături de noi. Împreună putem face ca logul acestei campanii ”Canalizarea nu este coșul tău de gunoi” să poată fi transpus în realitate. La urma-urmei, acest lucru depinde de fiecare dintre noi și toți, laolaltă”, mai spune Costel Avram.

campanie-2016-09-14

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »