Ministrul Educației nu renunță la concursul pentru directorii de școli

44 de posturi de director şi director adjunct scoase la concurs în Valea Jiului. Posturile de director şi director adjunct de la unităţile de învăţământ nu vor mai fi ocupate pe criterii politice. Acestea se vor ocupa pe bază de concurs. La nivelul Văii Jiului 44 de posturi de conducere au fost scoase la concurs, 18 pentru directori şi 26 de director adjunct.

post-vacant-director

 

Astfel, la 18 unităţi de învăţământ din Valea Jiului vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere. Cele mai multe unităţi de învăţământ pentru care se va organiza concurs sunt la nivelul municipiului Petroşani. Astfel, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Petroşani se va organiza concurs pentru ocuparea unui post de director şi 3 posturi de director adjunct. Clubul Copiilor şi Elevilor din Petroşani scoate la concurs un post de director, Colegiul Naţional de Informatică Carmen Sylva are scos la concurs un post de director şi unul director adjunct. La Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida există un post de director şi două de director adjunct. Un post de director pentru care se organizează concurs este la grădiniţa cu program prelungit nr. 3 din Petroşani. Şcoala Generală IG Duca Petroşani scoate la concurs un post de director şi două posturi de director ajunct, iar Şcoala 7 din localitate va scoate la concurs câte un post de director şi director adjunct.

Proba scrisă va avea loc în data de 12 octombrie 2016. Probele de interviu și evaluare a curriculum-ului vitae se vor desfășura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie 2016 în locațiile stabilite de inspectoratul școlar.

[slideshow_deploy id=’27028′]