Campania civică a Apa Serv, ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !” a început ieri în orașul Aninoasa

Apa Serv Valea Jiului a început o nouă etapă din campania de conștientizare a utilizatorilor din Valea Jiului, cu privire la exploatarea corectă a sistemului de canalizare.

aninoasaapa1

După ce, în prima etapă, au prezentat presei locale argumentele care au stat la baza demarării acestui prooect educațional, n cursul zilei de miercuri, 21 septembrie, mai mulți salariați ai Apa Serv Valea Jiului, în frunte cu directorul general Costel Avram, șeful departamentului Producție, Cristian Ionică,  șeful departamentului Exploatare, Florin Donisa și șeful departamentului Dezvoltare, Monica Tarcea, au ”defilat” pe străzile din orașul Aninoasa, unde au împărțit flyere cu mesajul campaniei ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !” și au stat de vorbă cu cetățenii.

”La primul contact cu cetățenii, am avut mulțumirea de a vedea că foarte mulți oameni înțeleg la justa valoare demersul nostru și subscriu acestui proiect civic. În plus, dialogul cu cetățenii ne oferă și ocazia de a afla foarte multe lucruri utile în activitatea noastră curentă, prin care putem rezolva o serie de probleme, răspunzând astfel așteptărilor pe care oamenii le au de la noi”, spune Costel Avram, directorul general al ASVJ. 

Campania ”Canalizarea NU este coșul tău de gunoi” continuă și în zilele următoare. Reprezentanții Apa Serv, în frunte cu echipa de conducere va merge în toate localitățile Văii Jiului pentru a promova acest proiect. ”Am convingerea că, la finalul acesteia, vom putea vorbi despre încă un succes al Apa Serv Valea Jiului. De data asta unul în care ”investiția” pe care o facem este în oameni. Mergem, cu încredere, înainte !”, mai spune Avram. 

aninoasaapa2


aninoasaapa5


aninoasaapa3