Orașul Uricani intră în curățenie generală !

Autoritățile locale din orașul Uricani au subscris proiectului național Let`s Do It, Romania! și invită cetățenii din localitate să se alăture proiectului de curățenie generală care se va derula, sub sloganul amintit, sâmbătă, 24 septembrie 2016, în mai multe localități din România.

doit

”Curățenia orașului este o activitate care ne preocupă în fiecare zi. De altfel, la Uricani acționăm zi de zi în această direcție și rezultatele sunt vizibile. În același timp însă, cred că această acțiune de curățenie prin implicarea voluntară a cetățenilor este în măsură să crească spiritul civic al oamenilor și, tocmai de aceea, ne-am alăturat și noi, cei din Uricani, acestui proiect național”, spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie 2016 și la Uricani va fi zi de curățenie generală. Cei care doresc să se alăture , ora 9:00 la sediul Primariei orasului Uricani sunteti asteptati cu micreprezentanților Administrației Locale și organizatorilor acestei acțiuni de voluntariat, sunt așteptați, în fața Primăriei orașului Uricani, de la ora 9,00. ”Vă aștept, cu mic, cu mare, pe toți cei care doriți să avem un oraș mai curat și care vreți să participați la acest program care ne poate face mult mai preocupați  doriti sa avefață de sănătatea mediului în care trăim cu toții”, mai spune Buhăescu.

În Valea Jiului, programul de atitudine civică Let`s Do It, Romania! va avea loc sâmbătă, în municipiile Petroșani și Vulcan, dar și în orașul Uricani.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)