Campania derulată de Apa Serv, ”Canalizarea nu este coșul tău de gunoi” a ajuns la Petrila

asvj1Reprezentanții Apa Serv Valea Jiului au derulat astăzi o nouă etapă din cadrul campaniei de conștientizare a populației cu privire la exploatarea corectă a sistemului de canalizare, o campanie derulată sub sloganul ”Canalizarea Nu este coșul tău de gunoi !” De data aceasta, cetățenii vizați au fost locuitorii orașului Petrila, care s-au întâlnit în această după-amiază cu cei de la Apa Serv.

În fruntea acestora s-a aflat chiar directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, care ne-a declarat: ”Astăzi am derulat a doua acțiune de tip ”flash mobil” din cadrul campaniei de conștientientizare ”Canalizarea nu este coșul tău de gunoi. Și tu poți face diferența !”.
Împreună cu colegii de la Apa Serv am fost prezent în această după-amiază pe străzile din orașul Petrila, unde am împărțit flyere cu mesajul acestei campanii derulate de operatorul regional al serviciilor de canalizare și apă din Valea Jiului. Mă bucur să constat că tot mai mulți oameni răspund pozitiv campaniei noastre, ne dau dreptate și ni se alătură. E un semnal că lucrurile se schimbă în sensul pe care-l dorim și că această campanie își atinge scopul.”

Campania de informare și conștientizare contină și joi, 29 septembrie când, începând cu ora 15,00 reprezentanții operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului vor fi prezenți la Petroșani, în cartierul Aeroport. 

asvj2

***

asvj3

***

asvj4

[slideshow_deploy id=’27126′]