Doi morți în urma unui teribil accident produs de un șofer din Hunedoara

Tragedia a avut loc în această dimineață pe D.N. 68, la intrare în localitatea Iaz, iar vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 26 de ani din Hunedoara.

9-e1464971505995

Acesta a omorât doi oameni nevinovați după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, a derapat și a lovit doi oameni aflați într-o parcare iar mai apoi a revenit pe șosea și s-a răsturnat peste un alt autoturism care circula regulamentar. ”Din cercetări a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din Hunedoara, ar fi condus o autoutilitară pe DN 68, dinspre Oțelu Rosu spre Caransebeș iar la intrarea în localitatea Iaz, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi intrat în derapaj si ar fi lovit două persoane și un autoturism care se aflau într-o parcare amenajată pe marginea DN 68.

După impact, autoutilitara ar fi revenit pe carosabil, răsturnându-se și căzând peste un autoturism care circulă regulamentar din sens opus și care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara.

În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane, respectiv conducătorul autoturismului care circula regulamentar în vârstă de 52 de ani, din Hunedoara si un pieton acrosat în vârstă de 51 de ani, din Obreja și rănirea gravă a celuilalt pieton în vârstă de 75 de ani, din Oțelu Roșu”, au stabilit polițiștii. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și nu băuse înainte de a se urca la volan. Acum este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)