Locul I pentru infrastructura școlară

Municipalitatea de la Vulcan a fost premiată pentru proiectele derulate în infrastructura școlară.

14462813_684739818358662_8688709094799420271_n

Pe 29 septembrie a avut loc la Poiana Brașov cel mai important eveniment al anului din administrația publică: cea de-a XII-a ediție a Galei Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administrația publică centrală și locală, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.  Municipalitatea de la Vulcan a primit „Premiul de excelență pentru cele mai importante proiecte de investiții în educație” cu proiectul de pentru modernizarea unităților de învățământ din municipiu.

“Locul 1 la Gala Premiilor de Excelenta in Administratie chiar acum la Brasov.

Un premiu meritat pentru reabilitarea pe fonduri europene a C.T.M.V. Vulcan, care impreuna cu reabilitarea Scolilor Gimnaziale din localitate, fac ca Municipiul Vulcan sa fie in topul pe tara la investitiile in viitorul copiilor nostri”,  a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

Municipalitatea de la Vulcan a investit peste două milioane de euro în confortul elevilor din localitate, modernizând infrastructura educațională.

[slideshow_deploy id=’24093′]