Laszlo Domokoș: “Am decis că trebuie să fac un pas în plus”

Laszlo Domokoş, preşedintele Sindicatului Huila, şi Daniel Mureşan, fostul comandant al Poliţiei oraşului Uricani, au devenit membrii ai Partidului Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, Tiberiu Iacob Ridzi, preşedintele PNL Petroşani şi Adrian David, candidatul PNL pentru Senatul României.

14536914_10210834213429011_1909160074_o

Liberalii susţin că venirea noilor membri aduce un plus de valoare partidului. Laszlo Domokoş îşi motivează decizia de a se înregimenta politic. Acesta susţine că doar cu ajutor politic se mai pot rezolva unele dintre problemele mineritului.

“Chiar dacă am fost toată perioada, de când activez ca lider de sindicat, nu am agreat ideea de a amesteca activitatea sindicală cu activitatea politică, consider că e un moment în care nu mai pot ţine cont de acest principiu, pentru că cum cunoaştem situaţia în care e mineritul din Valea Jiului, am decis că trebuie să fac un pas în plus, să mă înrolez politic, pentru că dacă vrem să mai rezolvăm ceva avem nevoie  sprijin politic. M-a determinat discuţia pe care am avut-o cu domnul preşedinte, am primit un sprijin la un proiect mai vechi pe care l-am adaptat condiţiilor actuale prin care vreau să creem anumite condiţii celor care încă mai lucrează în minerit. Mă refer punctual la modificarea şi completarea OUG 36, în sensul de a-I asigura pe cei care vor mai fi disponibilizaţi atât de la CEH cât şi de la SNIM, statul român să le asigure venitul de completare măcar până la 31 decembrie 2018”, a  declarat Laszlo Domokoş, noul membru al PNL.

Laszlo Domokoş a candidat la alegerile locale din partea Alianţei pentru Hunedoara pentru un post de consilier judeţean.

laszlo-domokos-afis

“Alianţa pentru Hunedoara a fost o platformă civică, am crezut în ea la momentul respectiv, m-a determinat, la acel moment, o discuţie cu senatorul Haralambie Vochiţoiu la o cafea, şi mi-a propus, iar pe mine m-a încântat ideea că nu trebuia să mă înrolez politic, am ales să particip la acea platformă civică care nu mai există în ziua de astăzi”,  a mai spus Domokoş.

 

Daniel Mureşan a fost comandatul Poliţiei oraşului Aninoasa, iar prin intrarea sa în PNL îşi propune să ajute la întărirea ordinii şi siguranţei.

 

“Mă simt onorat să fac parte din această echipă puternică, fapt care m-a determinat să mă înscriu în PNL. Voi încerca, din experienţa pe care am dobândit-o în 25 de ani de vechime în Poliţie, să ajut cât se poate organizaţia PNL în vederea întăririi ordinii şi siguranţei publice şi a siguranţei cetăţeanului la nivelului judeţului Hunedoara”,  a declarat Daniel Mureşan.

În acelaşi context, Florin Roman, preşedintele interimar al PNL Hunedoara a precizat că mai rămâne în fruntea organizaţiei hunedorene, până în momentul în care aceasta va deveni cea mai puternică.

[slideshow_deploy id=’19869′]