Terenurile degradate în atenția autorităților vulcănene

Edilii de la Vulcan acordă o atenție sporită terenurilor degradate. În acest sens, în cadrul unei hotărâri de consiliu s-a aprobat completarea strategiei locale de dezvoltare. Astfel a fost inclus un obiectiv ce urmează a fi reabilitat.

primaria-vulcan-e1440504668401

“Prin Programul Operaţional Regional 2014-2020,  Domeniul major de intervenţie 5.2 ”Realizarea de acţiuni destinate îmbunătăţirii mediului urban, revitalizării oraşelor, regenerării şi decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului şi promovării măsurilor de reducere a zgomotului„ Primăria Vulcan poate accesa fonduri nerambursabile în vederea reabilitării terenurilor degradate”, arată edilii de la Vulcan.

Astfel, autoritățile locale au în vedere reabilitarea   a trei terenuri degradate şi anume: teren de joacă pentru copii – strada Traian (lângă blocurile nr. 11,13,17), teren stadion (fost stadion E.M. Paroşeni), teren situat în zona centrală pe B-dul Mihai Viteazu de acţiuni, cu punctul:

“Menţionăm faptul că în conformitate cu Grila de verificare tehnico-financiară, Solicitantul trebuie să demonstreze că proiectul face parte dintr-o strategie de dezvoltare locală iar punctajul acordat înainte de vizita la faţa locului este maxim 10 puncte”, mai arată edilii.

[slideshow_deploy id=’36590′]

 

 

 

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »