Primarul Dan Buhăescu este șeful campaniei electorale PSD pentru Valea Jiului. Ce-și propun social-democrații ?

lideri-psd

În perspectiva alegerilor generale din decembrie, PSD Hunedoara și-a stabilit în aceste zile, nu doar principalele direcții în care vor constui campania electorală, ci și echipa care se va ocupa de coordonarea campaniei electorale.

Liderii social-democrați din județul Hunedoara i-au încredințat lui Mircea Bobora – vicepreședintele Consiliului județean Hunedoara, misiunea de a coordona campania electorală a PSD în județ. Acesta a avut astăzi o importantă întâlnire de lucru cu primarii și liderii organizațiilor locale ale PSD din Valea Jiului. Cu acest prilej, de comun acord, s-a luat decizia ca, la nivelul Văii Jiujlui, coordonatorul campaniei electorale a PSD să fie Dan Buhăescu, energicul primar al orașului Uricani, recunoscut drept un vector de imagine al social-democraților din Vale și din întregul județ Hunedoara.

Liderii PSD ai Văii Jiului și primarii Cristian Resmeriță (de la Lupeni), Gheorghe Ile (de la Vulcan), Vasile Jurca (de la Petrila), Nicolae Dunca (de la Aninoasa) și Dan Buhăescu (de la Uricani) au făcut astăzi, la Uricani, o primă analiză a situației politice din Valea Jiului înaintea startului competiției electorale în care PSD își, propune, firesc, câștigarea alegerilor.

dan-buhaescu

”Împreună cu colegii primari PSD din Valea Jiului și cu domnul vicepreședinte al Consiliului județean Hunedoara, Mircea Bobora, am analizat astăzi o serie de probleme, în special administrative, ale Văii Jiului. Am constatat însă că, din păcate, problemele noastre au un foarte puternic marker politic. Spre exemplu, atunci când a pierdut alegerile la Consiliul județean, domnul David de la PNL spunea că ne-a lăsat un județ la cheie. Adevărul este că PNL-ul ne-a lăsat un județ cu foarte multe probleme de administrație nerezolvate. Știți, de exemplu, că în perioada în care s-au făcut repartizările de fonduri pentru construcția de drumuri din fonduri europene, deși domnul David era președintele forului decizional ADR Vest, pentru Valea Jiului nu s-a prins în acest program nici un drum din Valea Jiului ? Știți că problema deșeurilor, nerezolvată de administrația PNL, riscă să tranforme Valea Jiului într-o groapă de deșeuri a Văii Jiului ? Acum, noi, cei de la PSD căutăm soluții de urgență pentru rezolvarea problemelor de administrație ale Văii Jiului și județului Hunedoara, în timp ce PNL-ul face propagandă mincinoasă la adresa noastră, fără pic de jenă, aruncând pe piață minciuni de cea mai joasă speță. Vreau să vă spun, cu toată responsabilitatea, că inclusiv problema termoficării este una politizată de cei de la PNL. Colegul nostru primar Tibi Iacob, de la Petroșani, cere demisia directorului Chiuzan pentru că nu dă căldură la Petroșani. Păi dacă are curaj, de ce nu cere demisia ministrului Energiei și a Primului Ministru Cioloș, susținuți de PNL, pentru că proprietarul CEH este Guvernul României ? Adevărul este că acest guvern, al PNL-ului, vrea să distrugă tot ce a mai rămas din acest complex energetic din Valea Jiului. Nu PSD-ul, care a încercat să salveze ce s-a mai putut salvat, este vinovat că s-a ajuns aici, așa cum intoxică acum cei de la PNL ! Grav este că ei deja știu că vor pierde și aceste alegeri în Valea Jiului și atunci vor să facă orice este posibil nu doar ca să ascundă ”cheia” lăsată de domnul David, dar să aducă lucrurile într-un asemenea hal încât viitoarea guvernare PSD să nu poată remedia mai nimic. De la o astfel de realitate pornim în acest alegeri și oamenii trebuie să știe adevărul”, a declarat Dănuț Buhăescu, șeful campaniei electorale a PSD în Valea Jiului.

Liderul social-democrat apreciază însă că, împreună cu primarii PSD din Valea Jiului, cu conducerea Consilului județean, se vor găsi acele soluții prin care Valea Jiului să fie susținută, iar problemele majore le cetățenilor să fie cât mai bine gestionare și rezolvate. În acest sens, în zilele următoare, Consilul județean Hunedoara va anunța și soluția ”de avarie” găsită pentru a rezolva problema deșeurilor menajere, astfel înât costurile acestui serviciu pentru populație să nu crească.

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »