Caritas și OMV devin ”ECOul Muntelui” Parâng în noiembrie

kelemenAsociația Caritas Alba Iulia în parteneriat cu OMV Petrom desfășoară proiectul ”ECOul Muntelui” în perioada 29-30noiembrie2016, în zona munților Parâng cu scopul de a promova mult mai bine potențialul natural al zonei și al masivului Parâng și de a participa la înfrumusețarea acestuia.

În acest sens, pe o perioadă de o lună de zile voluntarii Caritas propun comunității locale din Vakea Jiului o serie de activtăți la care se poate participa în mod voluntar după cum urmează

  • 29-30 octombrie – workshop-uri tematice pentru 40 voluntari în zona IEFS
  • Realizarea de hărți turistice cu traseele montane, hărți ce vor putea fi ulterior găsite în cadrul Centrului de Informare Turistică Petroșani
  • Montarea unui popas turistic în zona masivului Parâng
  • Lucrări de amenajare, marcare și realizare de indicatoare turistice importante.
  • Contribuție materială și muncă voluntară pentru refacerea Refugiului Agățat în colaborare cu Asociația San Montan

”Cu această ocazie vă invităm, ca și voluntari, să vă alăturați ca participanți pentru desfășurarea acestui proiect, mai multe detalii găsindu-se la sediul Organizației noastre din strada E. Văcărescu nr 12 Petroșani”, spune Alexandru Kelemen, coordonatorul Caritas – Filiala Petroșani.

Suținători ai acestui proiect sunt Primăria Muncipiului Petroșani, Centrul de Informare Turistică Petroșani și Salvamont Petroșani.

[slideshow_deploy id=’27028′]