Candidații PNL Huneodara s-au înscris oficial în cursa pentru alegerile parlamentare

hunedoara-pnl1Candidații PNL și-au depus, în urmă cu puțin timp, dosarele pentru înscrierea în competiția electorală, la sediul Biroului Electoral Județean Hunedoara.

Pe lista propusă de PNL Hunedoara pentru Senatul României se regăsesc: Carmen Eleonora Hărău, Adrian Nicolae David, Dorin Ioan Petrui și Constantin Lupu. Pentru Camera Deputaților, PNL propune alegătorilor următorii candidați: Lucian Heiuș, Dorin Oliviu Gligor, Marcel Goia, Oana Elisabeta Frânc, Valeriu Butulescu, Lucian Gherman, Ovidiu Furdui și Mihai Gabriel Irimie.

”Le doresc succes candidaților PNL la alegerile parlamentare din Hunedoara. O echipă de profesioniști, care au lăsat lucruri bune în spate si care au confirmat! Îi mulțumesc și lui Mircia Muntean și colegilor din PSRO pentru sprijin! Aceleași mulțumiri aleșilor locali si membrilor PNL HUNEDOARA. Sunt convins ca împreună vom duce județul spre dezvoltare economică ca la Alba, Timis, Arad si nu spre sărăcia din Teleorman a lui Dragnea! Doamne ajută!”, a declarat președintele PNL Hunedoara, Florin Roman.

hunedoara-pnl2

***

hunedoara-pnl3

[slideshow_deploy id=’24093′]