Nu vor locuințe

Vicepremierul României, Vasile Dîncu a anunțat că locuințele ANL nu vor mai putea fi cumpărate. Acesta a declarat că primăriile trebuie să deţină locuinţe, în cazuri de forţă majoră.

vasile-dancu

“ANL n-o să se mai vândă pentru că avem nevoie de locuințe sociale. După părerea mea, ideea aceasta că vindem locuințele și după aceea cu banii rezultați construim altele, nu a funcționat. În momentul în care banii ajung la buget nu ți-i mai dă nimeni înapoi”, a declarat vicepremierul Vasile Dîncu.

La Petroşani există un singur bloc ANL. Aici nimeni nu şi-a exprimat opţiunea de a cumpăra locuinţa, având în vedere preţurile ridicate la care se calcula metru pătrat în vederea vânzării.

Aproape 400 de euro un metru pătrat de locuinţă. Cam acesta este preţul de vânzare al unui metru pătrat dintr-o locuinţă de tip ANL, iar petroşănenii care locuiesc în astfel de imobile nu sutn dispuşi să scoată din buzunar aceşti bani, mai ales în condiţiile în care în Valea Jiului preţul pieţei este mult sub 150 de euro pe metru pătrat.

[slideshow_deploy id=’20328′]