Cristian Merișanu și tinerii Vulcanului

bal1Pentru că și-a început cariera politică în echipa PSD încă din primii săi ani de facultate, dar și pentru că a condus ani de zile organizația politică a tinerilor social-democrați din municipiul Vulcan, Cristian Merișanu – în prezent viceprimar al municipiului Vulcan, președinte executiv al PSD Vulcan și candidat pe listele PSD pentru Camera Deputaților – înțelege foarte bine care sunt nevoile și așteptările tinerilor de la clasa politică și de la cei aleși să reprezinte comunitatea (inclusiv a tinerilor !) de pe funcțiile de conducere la nivelul administrației locale.

Cu aceste argumente, Cristian Merișanu a avut dintotdeaua o relație ceva mai specială cu tinerii din Vulcan. Așa se face că aproape nu există nici un eveniment în municipiul Vulcan, organizat de tinerii din oraș, fără ca printre susținători sau participanți să nu se afle și tânărul viceprimar al Vulcanului. Așa s-a întîmplat și la finalul săptămânii când, la Vulcan, a avut loc Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu”. Un eveniment susținut și de autoritățile locale din Vulcan care au fost alături de organizatori, prin prezența primarului Gheorghe Ile, a viceprimarului Cristian Merișanu, dar și a unui număr însemnat de membri ai Consiliului local.

”Tinerii din orașul nostru au nevoie și merită întreaga noastră atenție și întregul nostru sprijin. Eu am o foarte mare încredere în valoarea tinerilor din orașul nostru, le-am văzut inițiativele, le-am aplaudat talentul și le cunosc foarte bine entuziasmul pe care-l au în tot ceea ce fac. Am spus acest lucru ori de cîte ori am avut ocazia: cred în tinerii Vulcanului ! Tocmai din acest motiv, o parte însemnată din activitatea mea, atât de la partid, cât și de la primărie, le este dedicată. Iar tinerii din Vulcan știu acest lucru. Așa cum știu că au în mine un prieten de nădejde”, spune Cristian Merișanu.

Viceprimarul municipiului Vulcan mai spune că tinerii din Vulcan au făcut încă o dată dovada talentului și iscusinței, prin organizarea cu succes a acestui eveniment de tradiție din activitatea Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu”: Balul Bobocilor. ”Îi felicit, pentru inițiativă, pentru felul în care au regizat acest spectacol, așa cum îi felicit pe toți cei care au câștigat titlurile pentru care au concurat. Aceștia sunt tinerii Vulcanului, oameni frumoși, oameni talentați, oameni deștepți, oameni de care sunt mândru”, ne-a declarat Cristian Merișanu.

bal3

[slideshow_deploy id=’24093′]