Potențialul de dezvoltare al orașului Uricani a fost prezentat, la București, investitorilor de primarul Buhăescu

buhaescu-la-bucurestiPrimarul orașului Uricani, Dănuț Buhaescu a participat astăzi, la Bucureşti, la o dezbatere privind dezvoltarea României – potenţialul strategic al reţelei de parcuri, clădiri şi terenuri industriale. În cadrul evenimentului, Buhăescu a prezentat oportunitățile pe care orașul Uricani – poarta de vest a Văii Jiului și principala poartă de acces în Munții Retezat – le poate pune la sispoziția investitorilor interesați să dezvolte aici o serie de afaceri generatoate de locuri de muncă. ”În ceea ce privește oportunităţi de afaceri pentru potențialii investitori, am prezentat celor prezenți la acst forum, două suprafețe de teren de cca. 14 ha, la fosta preparație Uricani și 7,5 din incinta EM Uricani, care urmează a fi ecologizate în anul 2018, cu precizarea că aici se poate realiza, în excelente condiții, un ” Parc industrial și/sau tehnologic”, ne-a declarat Dan Buhăescu, primarul orașului Uricani. 

Potrivit primarului orașului Uricani, la această dezbatere au fost prezenţi ambasadori şi reprezentanţi ai ambasadelor din mai multe țări, prezenți la Bucureşti, oameni de afaceri, asociaţii patronale şi asociaţii profesionale, de asemeni cei doi vicepremieri Costin Borc şi Vasile Dâncu, precum și Primarul General al Bucureștiului , doamna Gabriela Firea, alături de moderatoarea discuțiilor ,doamna Alexandra Stoicescu.

”Consider că de data aceasta s-au făcut, cu adevărat, primii pași în ceea ce priveşte oportunitate pentru crearea de noi locuri de muncă prin prezentarea unor oportunități pe care le poate oferi administrația locală din orașul Uricani, respectiv prezentarea terenurilor disponibile pe care le avem în acest moment. Demersurile vor continua, pe multiple planuri de acțiune, alături de colegii primari din Valea Jiului, indiferent de culoarea politică, pentru dezvoltarea zonei noastre. Asta deoarece principiul după care mă ghidez și voi acționa de acum înainte este dat de sintagma ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI !”, a declarat Dan Buhăescu, primarul orașului Uricani. 

[slideshow_deploy id=’17636′]