Propunere surprinzătoare de premier

Federația Societatea Civilă Românească, constituită din 12 entități juridice reprezentative la nivel național, face un apel către clasa politică să ia în considerare propunerea lui Călin Georgescu pentru funcția de Prim-ministru al României.

maxresdefault

„Este momentul trezirii conștiințelor naționale, iar proiectul de țară ”HRANĂ, APĂ, ENERGIE”, pe care domnia sa îl propune, se identifică pe deplin cu idealurile și revendicările societății civile românești.

Prin urmare, i-am solicitat public, în data de 2 noiembrie 2016, în cadrul conferinței susținute la Universitatea Politehnica din București să accepte propunerea noastră de a prelua guvernarea țării, de a readuce la viață adevăratele valori ale neamului românesc și de a scoate țara din marasmul în care se află. Răspunsul domniei sale a fost ferm: ”Sunt gata să fac acest lucru, știu ce este de făcut, am cu ce și am cu cine. Mă ofer să îndrum și să călăuzesc poporul român către libertate. Folosiți-mă!”

În opinia noastră, domnul Călin Georgescu este omul cel mai potrivit pentru a strânge în jurul său toate resursele pentru realizarea reconcilierii naționale. Proiectul de țară cu care ni se adresează nouă, poporului român, constituie un veritabil program de guvernare.” se spune într-un comunicat de presă.

Apelul este adresat în special „poporului român” și președintelui Klaus Iohannis.

Călin Georgescu este autorul cărții Cumpana Romaniei gândită a fi un proiect de țară pentru redeșteptarea conștiinței naționale.

stiripesurse.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]