Apa Serv Valea Jiului găzduiește reuniunea Grupului de lucru Comercial-Relații Publice al Asociației Române a Apei

Eforturile depuse în ultimul an în domeniul comunicării și Relațiilor Publice de către reprzentanții serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului, au făcut din Apa Serv Valea Jiului un model în ceea ce privește abordarea cu succes a interacțiunii cu publicul. Potrivit unor rapoarte de evaluare, Apa Serv Valea Jiului este, în prezent, operatorul de servicii publice cu cea mai bună imagine la nivelul județului Hunedoara.

apa-serv

Succesul reputat în această direcție de cei de la Apa Serv Valea Jiului au determinat reprezentanții Asociației Române a Apei, cel mai important organism care reunește operatorii de servicii publice din acest sector de activitate din întreaga țară, să aprobe derularea reuniunii anuale a Grupului de lucru Comercial – Relații Publice din cadrul Comisiei Economice a Asociației Române a Apei, Comitetul Teritorial Olt-Jiu, la Petroșani. Evenimentul va avea loc chiar în această săptămână, Apa Serv urmând să-i primească pe responsabilii în domeniul de comunicare și Relații Publice al tuturor operatorilor din zona de intervenție a Comitetului Teritorial Olt – Jiu din ARA.

”Sperăm ca această întâlnire să fie, la fel ca și altele de acest fel pe care am avut onoarea să le găzduim, una de succes, una în cadrul căreia experiența noastră în domeniul comunicării, dar și experiența colegilor din cadrul celorlalți operatori să constituie punctul de plecare în îmbunătățirea permanentă a acestui serviciu de Relații Publice, unul extrem de important în întreaga noastră activitate. Cred că avem multe de învățat de la colegii noștri din țară, dar fără falsă modestie apreciez că și ei au multe de învățat de la noi”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

La rândul său, șeful Biroului  Comunicare – Relații Publice de la ASVJ, Daniel Preda spune că, în cadrul reuniunii ARA de la Petroșani, vor fi abordate teme de dezbatere de interes major pentru operatorii din țară, precum: ”Sugestii pentru îmbunătățirea componentei de Relații cu Publicul a operatorilor regionali de apă și apă uzată”, ”Declarația de presă privind activitatea operatorului văzută prin prisma Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, ”Campania Canalizarea NU este coșul tău de gunoi !, ”Gestionarea crizelor de apă în mediul on-line”, ”Aplicarea principiului Poluatorul plătește !”, ”Purtătorii de cuvânt versus reprezentanții presei” etc.

Reuniunea de lucru ARA va avea loc la Petroșani în perioada 9-12 noiembrie 2016.

[slideshow_deploy id=’27028′]