Cinci familii ”de aur” ale Lupeniului, premiate de primarul Cristian Resmeriță

lupeni501Cinci cupluri din municipiul Lupeni care au împlinit, în acest an, o jumătate de secol de căsnicie au fost premiate astăzi de primarul Cristian Resmeriță.

Devenit un eveniment tradițional pe agenda administrației publice locale din municipiul Lupeni,  „Nunta de aur”, sărbătoarea în cadrul căreia reprezentanții autorităților locale din Lupeni acordă respectul cuvenit cuplurilor care au reușit frumoasa performanță de a rămâne împreună peste o jumătate de secol a fost trăită astăzi, cu emoție, de alte cinci cupluri din Lupeni.
Într-o atmosferă de sărbătoare și cu înaltă încărcătură emoțională cele cinci familii care  au reușit să respecte timp de 50 de ani legământul ” uniți la bine și la greu” sunt Vamoș Iozsef și Maria, Roca Ion și Lucica Bugeș Petru și Viorica, Băloi Constantin și Maria, Albert Zoltan și Marioara. Aceștia au fost au fost felicitați de primarul municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță și au primit din partea administrației lupenene câte un mic dar  constând în premii în bani, flori , șampanie și diplome de merit.
”Vreau să felicit și pe această cale acelti zece oameni deosebiți din comunitatea noastră, oameni care au reușit să depăsească împreună toate greutățile vieții și să râmână împreună peste o jumătate de secol. Îmi exprim cu acest prilej admiratia, respectul și întreaga considerație față de dânșii si le doresc multă sănătate, împliniri, multe bucurii și mulți ani împreună de acum înainte, alături de cei dragi”, a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
lupeni502
***
lupeni503
[slideshow_deploy id=’41110′]