Cristian Merișanu, candidatul PSD pentru Camera Deputaților – sprijin concret pentru întreprinzătorii locali din Vulcan

Municipiul Vulcan, ca orice alt oraș din Valea Jiului, se confruntă cu lipsa locurilor de muncă și este, în continuare, ocolit de marii investitori care ar putea da de lucru unui număr însemnat de locuitori.

merisanu

La ora actuală, în Vulcan sunt însă câteva sute de întreprinzători particulari și producători de produse tradiționale care trebuie încurajați să prospere, să-și extindă micile afaceri și să poată angaja personal suplimentar. ”Pe ei, noi cei de la conducerea primăriei, eu ca și candidat la Camera Deputaților din partea PSD, ne-am gândit să-i ajutăm să se facă mai cunoscuți în comunitate”, spune Cristian Merișanu, viceprimarul Municipiului Vulcan.

Potrivit lui Cristian Merișanu, la Târgul de Crăciun, care începe în 5 decembrie și durează până în preajma sărbătorii Crăciunului, agenții economici și producătorii locali din Vulcan vor avea prioritate la expunerea produselor de sezon. ”Pe toată durata târgului, ei vor fi scutiți de plata taxelor percepute de municipalitate la astfel de evenimente. Este o popunere pe care dorim să o păstrăm și pentru evenimentele care vor urma. Credem că inițiativa noastră va avea succes. În Vulcan sunt oameni harnici, agenți economici serioși, dornici să se facă mai cunoscuți, să fructifice, la ei acasă, rezultatele muncii lor”, adaugă Cristian Merișanu.

Cristian Merișanu și echipa sa intenționează să meargă mai departe cu sprijinul acordat oamenilor de afaceri locali și producătorilor tradiționali, prin crearea unui asociații puternice, care să colaboreze cu administrația locală, în vederea rezolvării cerințelor acestora. În acest fel, întreprinzătorii se vor face cunoscuți în orașul lor, în județul Huneodara și chiar în afara granițelor sale, iar prin dezvoltarea lor să apară și locurile de muncă mult dorite de vulcăneni.

[slideshow_deploy id=’41155′]