19/20 noiembrie – Campionatele Naţionale de popice pentru seniori la individual clasic, sprint şi tandem

Sămbătă și duminică, 19/20 noiembrie, pe arena CONPET Ploieşti, este programat Campionatul Naţional de popice pentru seniori, în probele individual clasic, sprint şi tandem, la care vor fi prezenți și popicarii Inter Petrila, conduși de Marcel Dobrică.

dobrica

Organizarea de către F.R. Popice a acestui campionat are ca scop final desemnarea campionilor naţionali în probele de individual clasic, sprint si tandem la seniori (f+m), selecţionarea celor mai valoroase elemente pentru loturile naţionale în vederea participării la acţiunile internaţionale ale federaţiei şi la Campionatele mondiale de popice pentru seniori/senioare din anul 2017.

În ziua de 19.11.2016, începând cu ora 9,00, pe arena CONPET Ploiești, se va desfăşura finala probei individual clasic la masculin și se va continua cu proba de individual sprint. Intrarea în concurs se va face prin tragere la sorţi. După terminarea celor doua probe va urma festivitatea de premiere.

În cea de a doua zi, în data de 20.11.2016 la ora 08:00, se va desfăsura proba de tandem la masculin. Numărul participanţilor va fi nelimitat, în proba de tandem pot participa si sportivii de la doua cluburi diferite. După terminarea probei urmează festivitatea de premiere.

Seniorii care se clasează pe locul I vor fi declaraţi campioni naţionali ai probei respective şi vor fi premiaţi cu cupe, medalii, tricouri de campion şi diplome. Seniorii clasaţi pe locurile II şi III vor primi medalii şi diplome în probele respective.

În etapa a III-a din Liga I de popice seniori, desfășurată pe 12 noiembrie, s-a jucat meciul Inter Petrila – Electromureş Tg. Mureş. Scorul final a fost 3 – 5 la puncte de echipă (3021 p.d. – 3062 p.d.), popicarii petrileni fiind învinși la o diferență foarte mică de popice doborâte.

„A fost 3 – 3 la victorii directe, dar oaspeţii s-au impus în faţa noastră la o diferenţă de 41 de popice doborâte şi au câştigat partida!”, a declarat Marcel Dobrică, antrenorul de la Inter Petrila.

popice-turneu-ploiesti

Inter Petrila mai are de jucat şi partida în deplasare, cu Olimpia Iași, amânată din prima rundă.

[slideshow_deploy id=’27028′]