FOTBAL. Top golgheteri Liga 4 Hunedoara – Turul Campionatului Județean 2016/2017

Final de tur în campionatul județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara. Prima parte a sezonului 2016/2017 a fost una de senzație, cu răsturnări de situații și revelații pentru sportul hunedorean.

În cele ce urmează vă punem la dispoziție, la final de tur, topul golgheterilor din Liga 4, așa cum rezultă din statisticile AJF Hunedoara.

În ceea ce privește topul echipelor din Liga 4, pe prima poziție se află CS Inter Petrila, cu 28 de puncte, urmată de AS Hercules Lupeni, cu 24 de puncte și ACS Șoimul Băița, echipă aflată în revenire pe podiumul clasamentului, cu 20 de puncte.

 

Top 10 Golgheteri – Liga 4 Hunedoara

 

Așa cum rezultă din statistică, pe prima poziție se află sportivul Iosif Kalai, legitimat la Inter Petrila având un total de 10 goluri înscrise, urmat de Răzvan Stănculea de la Victoria Călan, în poziția secundă cu un total de 9 goluri înscrise.

Pe poziția a treia se află doi sportivi, având fiecare câte 8 goluri înscrise: Petre Băcăran – Hercules Lupeni și Flavius Lăcătuș – CS Hunedoara.

Așadar, echipele aflate pe primele poziții în clasamentul Ligii a IV -a hunedorene fac și topul clasamentului golgheterilor.

Coincidență sau nu, top 10 golgheteri din acest tur cuprinde toți sportivii care au marcat până acum, cu excepția celor care au înscris auto-gol.

golgheteri-liga4-tur-2016-2017

 

 

[slideshow_deploy id=’27126′]