Cioloș și Bilanțul Guvernului Zero: Zero pe toată linia!

Citesc bilanțul guvernării Cioloș. Titlul cu majuscule: GUVERNUL CIOLOȘ. UN AN DE MANDAT. #zerominciună#zerocorupție

zero-logo

#zeropopulism! Măi să fie! Carevasăzică, într-un singur an, Guvernul Cioloș a eliminat minciuna, corupția și populismul! Spicuiesc din cuprins, la întâmplare, câteva titluri. O guvernare responsabilă. Investim în oameni. Păstrăm în țară oamenii cu înaltă pregătire profesională. Mai multă grijă pentru pacienți. Măsuri concrete după tragedia de la #Colectiv. Plata subvențiilor pentru agricultori. România – partener pro-activ și responsabil în UE și NATO! Am impresia că visez! Ăsta e bilanț de guvernare sau material electoral?
Citesc cuprinsul. Rând cu rând. 26 de pagini. Din nou, măi să fie! Un bilanț al unui an de guvernare în 26 de pagini? Unde sunt indicatorii economici, indicii de creștere, etc.? Unde sunt rezumatele financiare, execuțiile de bugete, bugetele defalcate, alocările, soldurile, etc.? Or fi în cifrele alea răsfirate printre rândurile pline de cuvinte care nu spun nimic? Ce caută într-un asemenea bilanț sloganurile electorale? De ce vorbește un bilanț de guvernare despre tragedia de la Colectiv? Am senzația că indivizii care au scris aceste pagini își bat joc efectiv de mine, de toți cei care citesc acele pagini! Pe ce lume trăiesc?
Categoric, acest bilanț e o insultă la adresa românilor! O prostire pe față! Suntem tratați ca niște imbecili care nu pricep nimic, de către niște indivizi care cred că pot păcăli pe oricine!
Bilanțul unui an de guvernare Cioloș nu-i decât un material electoral de prost gust! O copie a Platformei România 100, presărată, ici, colo, cu niscaiva cifre, ca să pară credibilă. Și ca să o poată înghiți, pe nemestecate, românii creduli! Miniștrii lui Ceaușescu erau mai abili în a scrie astfel de bilanțuri! Ăia măcar știau ce fac. Se pricepeau la cifre. „Tehnocrații” lui Cioloș sunt ZERO! Zero absolut! Nu se pricep la nimic. Decât la a minți și a da declarații în fața camerelor de filmat! Citiți bilanțul, dacă nu credeți!

Dorin Avram

[slideshow_deploy id=’19661′]