Lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere din zona Bucura-Parângului din municipiul Lupeni

bucura1_nAdministraţia locală din municipiul Lupeni continuă, profitând de îmbunătățirea condițiilor meteorologice,  proiectele de modernizare ale infrastructurii publice locale.
Potrivit reprezentanților autorităților locale, în prezent se derulează proiectul de reabilitare şi modernizare în zona Bucura – Parângului. Acest proiect cuprinde lucrări de modernizare şi reabilitare în totalitate a infrastructurii rutiere din zona Bucura-Parângului (str Gh Şincai , de la bl. D1 până la garsoniera G4 ), respectiv bordurare şi asfaltare trotuare, reabilitarea accesului în blocuri, scărilor dintre blocuri, aleile din Parcul Bucura,parc aflat în imediata apropiere a Grădiniţei proaspăt inaugurate, reabilitarea şi asfaltarea străzilor din zona Bucura-Parângului. Lucrările sunt atent supravegheate de edilii oraşului şi se fac eforturi pentru ca acest proiect să fie finalizat în săptămnioe care au mai rămas până la închierea anului 2016.

”Acordăm o atenţie deosebită încadrării în graficele de execuţie a lucrărilor, dar şi calităţii acestora. De aceea sperăm ca timpul să ne permită derularea proiectului cu respectarea parametrilor calitativi”, spune viceprimarul municipiului Lupeni, Iacob Mesaroş .

bucura2

***

bucura3

***

bucura4

[slideshow_deploy id=’41494′]