Care sunt firmele de top 10 din județul Hunedoara

topGala firmelor de top din județul Hunedoara a adunat și în acest an, la Deva, un număr de 80 de reprezentanți ai celor mai puternice firme din județul, după criteriul cifrelor de bilanț depuse în urma exerciului contabil al anului 2015. Organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara, Topul Frmelor Hunedorene a selectat 20 de laureați dintr-un număr de 10.674 de societăți nominalizate.

Astfel, în ”TOPUL INVESTITORULUI ANULUI” și-au înscris numele următoarele firme care au realizat cele mai însemnate investiții în cursul anului de referință 2015. Acestea sunt:

  1. ApaProd SA
  2. Acomin SA
  3. Apa Serv Valea Jiului
  4. Farmaceutica Remedia SA
  5. Eurosport DHS SA
  6. Philips Orăștie SRL
  7. Sarmismob SA
  8. Drupo SRL
  9. Viva Construct SRL
  10. Besser România SRL

De asemenea, Camera de Comerț a stabilit un TOP 10 al firmelor din județul Huneodara, format din următoarele societăți comerciale:

  1. Philips Orăștie SRL
  2. Viva Construct SRL
  3. Sarmismob SA
  4. Eurosport DHS SA
  5. Confezioni Andrea România SRL
  6. Besser România SRL
  7. Acomin SA
  8. Laboratoarele Fares Bio Vital SRL
  9. Terpena SRL
  10. Adaconi SRL

gafton-cciÎn cadrul Galei Firmelor Hunedorene au fost premiate alte 1.614 de firme, clasate pe primele 10 locuri ale diferitelor secțiuni de afaceri. Cifra de afaceri realizată de firmele premiate este de aproximativ 6,5 miliarde de lei, iar numărul angajaţilor din aceste firme este de 29.327 persoane.

„De multe ori îi aud pe toți spunând că nu vin investitori străini, că nu facem mai multe să incubăm parcurile de afaceri cu firme străine. Nimeni nu se apleacă puțin înspre cei care muncesc aici, cei care își fac afaceri aici. Trebuie să îi susținem pe aceștia, în primul rând, să se dezvolte, să le oferim lor niște facilități, și s-ar putea să avem surpriza să meargă ei în parcurile de afaceri pe care le-am creat cu fonduri europene. Aceasta a fost ideea: să aduc în prim-plan mediul de afaceri românesc, tradițiile, plus că a fost și favorabilă data, pentru că suntem aproape de 1 Decembrie. Am încercat să recunoaștem valoarea mediului de afaceri autohton. Îi felicităm și îi respectăm pentru eforturile lor și pentru faptul că nu au plecat în altă parte, pentru că ei pot oricând să plece”,a declarat, în cadrul evenimentului de la Deva, Crinela Gafton, director general al CCI Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’41494′]