Moș Nicolae a pornit iluminatul festiv la Petrila

În seara când copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae, cu ghetuțele pregătite pentru daruri, autoritățile locale de la Petrila au ales să dea startul iluminatului festiv, pentru a le face așteptarea mult mai ușoară.

1-1

Astfel, sute de copii însoțiți de părinți sau bunici, au așteptat cu nerăbdare numărătoarea inversă care pornea miile de beculețe care au impodobit orașul și Parcul Copiilor, în mod special, amenajat de această dată ca în poveștile spuse la gura sobei de bunicii și părinții copiilor.

1-2

Împreună cu primarul Vasile Jurca, un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale I.D. Sârbu din localitate, condus de prof. Radu Chința, au dat startul sărbătorilor la Petrila, continuând apoi cu un program de colinzi care au întreținut atmosfera de sărbătoare.

1-3

Moș Crăciun, Omul de Zăpadă, renii, sania lui Moș Crăciun, impunătorul brad din centrul parcului, au făcut deliciul copiilor prezenți, truda din ultimele zile a edililor și a angajaților serviciului energetiv și administrativ al primăriei fiind recompensată pe măsură, atmosfera fiind una de vis.

Colaj foto:

1-4 1-5 1-6 1-7 1-8 1-13 1-12 1-11 1-10 1-9

[slideshow_deploy id=’41494′]