Iată pentru ce au votat politicienii, primarii și candidații hunedoreni

alegeriPrintre zecile de mii de hunedoreni care au ales să participe la scrutinul electoral de astăzi se numără și politicienii, primarii sau candidații din județul Hunedoara. Cu ce gânduri au votat o parte dintre aceștia vă propunem să aflați din declarațiile prezentate la ieșirea de la vot:

LAURENȚIU NISTOR, preșdintele Consiliului județean Hunedoara:

„Am fost la vot și am votat cu gândul la o Românie prosperă, la o Românie care să aibă un guvern ales de popor și, în următorii patru ani, românii și România să simtă că, într-adevăr, poate fi viața altfel, adică schimbată în bine”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului județean Hunedoara și candidat al PSD pentru funcția de eputat.

IULIU WINKLER, europarlamentar PPE, președinte UDMR Hunedoara:

”Am votat pentru o reprezentare puternică a comunității maghiare. Pentru solidaritate. Împreună vom reuşi. Doar împreună putem reuşi!”, a spus Iuliu Winkler, care a votat într-o secție de vot din municipiul Hunedoara. Winkler este președinte al UDMR în județul Hunedoara, europarlamentar și candidat al UDMR Hunedoara pentru Senat.

winkler-la-vot

HARALAMBIE VOCHIȚOIU, senator, președinte PMP Hunedoara:

”Am votat pentru un Parlament de maxim 300 de parlamentari, așa cum doresc românii. Am votat pentru ca toți românii plecați în străinătate să fie sprijiniți de statul român. am votat pentru ca toți românii să se simtă români la ei acasă. Am votat pentru ca defrișările ilegale să fie stopate, pentru ca pensiile românilor să fie unele echitabile, iar salariile românilor să fie unele pe măsura muncii lor”, a declarat Haralambie Vochițoiu, la ieșirea din secția de votare. Vochițoiu este președinte al PMP Huneodara și candidat al acestuia pentru Camera Deputaților.

vot-vochitoiu

ADRIAN DAVID, vicepreședinte PNL Hunedoara:

”Am votat pentru un Parlament onest și pentru un Guvern care să ducă România înainte. Am votat cu gândul la copilul meu. Votul de astăzi este important pentru fiecare în parte, și pentru Valea Jiului, și pentru Hunedoara. S-au spus foarte multe și s-au făcut foarte puține pentru această zonă. Sunt politicieni care vin a III-a sau a IV-a oară și cer votul hunedorenilor. Cel mai important este însă să nu se pierdem încrederea că avem și oameni care vor să dezvolte și să se lupte pentru Valea Jiului”, a declarat Adrian David, vicepreședinte al PNL Hunedoara și candidat pentru Senat al acestui partid.

MARIUS SANFIRIȘCA, președinte executiv ALDE Hunedoara:

„Am votat pentru responsabilitatea politicianului de mâine, pentru o politică pornită de la bază, realistă, pentru un contact permanent cu oamenii. Pentru asta este nevoie de legi clare, care să permită să te dezvolți tu, ca cetățean, și noi, ca țară”, a declarat Marius Sanfirișca, candidat ALDE la Camera Deputaților.

SZELL LORINCZ, UDMR Hunedoara:

”Am votat pentru un viitor normal, mai bun și mai sigur”, a spus Szell Lorincz, candidat al UDMR pentru Camera Deputaților.

szell-vot

CARMEN HĂRĂU, deputat, vicepreședinte PNL Hunedoara:

”Am votat cu încredere că România trebuie să meargă înainte, România profesionalismului, a meritocrației, a bunului-simț”, a declarat, la ieșirea de la urne, vicepreședintele PNL Hunedoara, deputatul Camen Hărău, candidat al PNL Hunedoara pentru Senat.

harau-vot

TIBERIU IACOB RIDZI, primarul municipiului Petroșani:

”Votul meu de astăzi reprezintă unul pentru o Românie normală, pentru un parlament eficient și pentru o Românie modernă în care fiecare cetățean să se simtă respectat și fiecare instituție a statului să își facă treaba în folosul cetățeanului și niciodată invers”, a declarat la ieșirea de la urne, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

petrosani-vot1

DĂNUȚ BUHĂESCU, primarul orașului Uricani:

”Am votat pentru democrație, pentru proectele de dezvoltare a României. Veniți la VOT. NU LĂSAȚI PE ALȚII SĂ HOTĂRASCĂ IN LOCUL VOSTRU. VOTĂM PENTRU ROMÂNI ȘI ROMÂNIA.Îndrăznește să crezi în România !!!”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

buhaescu-vot

CRISTIAN MERIȘANU, viceprimarul municipiului Vulcan:

”Votul meu de astăzi este un vot pentru pentru o Românie puternică, pentru o Hunedoară puternică. Îmi doresc ca acest vot să dea țării noastre o guvernare stabilă, astfel încât toți oamenii să o ducă mai bine, tinerii să aibă motive să rămână în țară, oamenii să aibă motive să muncească aici pentru salarii decente, iar pensionarii să aibă șansa de a se bucura de o pensie pe măsura muncii depuse de-a lungul vieții”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiului Vulcan și candidat al PSD pentru Camera Deputaților.

[slideshow_deploy id=’27126′]