La Vulcan, PSD este și devine tot mai mult un partid și al tinerilor

Votul din 11 decembrie a demonstrat că, în ciuda arogării de către președintele interimar al organizației liberale de la Vulcan a calității de reprezentant al ”noului val” de alegători, tinerii au optat într-un număr foarte mare pentru echipa politică a PSD. 

Cu un scor de aproape 70 % din sufragiile alegătorilor Vulcăneni, ”duelul” politic dintre Cristian Merișanu (PSD) și Dan Marinescu (PNL) a fost câștigat fără dubii de Merișanu, și încă la o diferență uriașă de peste 50%. În aceste condiții, atacurile lansate în spațiul public de (încă) liderul liberal interimar de la Vulcan nu sunt decât glasul searbăd al dureroasei înfrângeri politice.
În schimb, Cristian Merișanu, având acum de partea sa nu doar argumentul calității de candidat în alegerile legislative, ci și acela al încrederii cetățenilor, rezultatul din votul masiv dat la Vulcan PSD, își menține discursul public pe aceleași coordinate ale decenței și unității care a caracterizat întreaga sa campanile electorală.
”Mergem mai departe! Votul masiv în favoarea noastră ne obligă să fim și mai activi, să identificăm soluții pentru Vulcan, pentru Valea Jiului. Mă bucură faptul că foarte mulți tineri au fost alături de mine și de echipa mea de tineri și foarte multi vin, în continuare, să ni se alăture”, spune Cristian Merișanu.
Acesta apreciază că PSD este singurul partid din Vulcan care a înțeles că trebuie promovați cât mai mulți tineri în viața politică, pe lângă membrii cu experiență. ”Avem entuziasm dar avem și capacitatea de a face din municipiul nostru ceea ce ne dorim. Criticile sunt bune și acceptate, dar este important să punem toti umărul la dezvoltarea orașului nostru, fie chiar și cu idei și sugestii constructive”, mai spune Cristian Merișanu.

[slideshow_deploy id=’13835′]