Liviu Dragnea a decis: ”Toți aleșii locali ai PSD care au devenit parlamentari, vor rămâne în Parlament”

dragnea cu resmeritaAleşii locali ai PSD care au câştigat un mandat de deputat sau senator vor rămâne în Parlament, a declarat, marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. „Aleșii locali ai PSD nu au candidat ca să tragă lista, pentru că nu a tras lista nimeni dintr-un judeţ, ci programul nostru. Din moment ce au mers în campanie şi au vorbit cu oamenii şi le-au spus oamenilor să aibă încredere în ei, atunci ei vor rămâne aici în Parlament”, a precizat Dragnea, întrebat dacă aleşii locali ai PSD care au candidat pentru o funcţie de parlamentar îşi vor da demisiile şi vor rămâne în Parlament.

În această situație se află și trei dintre parlamentarii PSD aleși în județul Hunedoara, respectiv senatorul Cristian Resmeriță (actualmente primar al municipiului Lupeni), dar și deputații Laurențiu Nistor (fost președinte al Consiliului județean Huneodara) și Sorin Marica (primar al comunei Sălaș).

Dacă  în ceea ce-i privește pe Laurențiu Nistor și Sorin Marica lucrurile sunt deja clare, aceștia optând pentru exercitarea mandatului de deputat și, în consecință vor demisiona din funcțiile deținute în administrația locală, senatorul Cristian Resmeriță nu și-a exprimat încă o poziție față de acest subiect iar sursele noastre ne-au devoalat faptul că Resmeriță și-ar fi exprimat dorința, într-o ședință de partid, de a opta pentru calitatea de primar al municipiului Lupeni. Cristian Resmeriță nu a putut fi contactat pentru a exprima o oziție oficială pe marginea acestui subiect.

[slideshow_deploy id=’24093′]