PSD are un nou consilier local la Vulcan

fesnerÎn ultima ședință a Consiliului local din Vulcan din anul 2016, care a avut loc în această dimineață, componența Consiliului local a avut parte de o nouă modificare. Astfel, începând de astăzi, echipa de consilieri locali ai PSD din Consiliul local Vulcan are un nou membru, în persoana lui Ștefan Feszner. Acesta îl înlocuiește în funcția de consilier pe Adrian Bogdan Bădău, care a fost nevoit să demisioneze din funcția publică deținută în Consiliul local Vulcan pentru a nu intra în stare de incompatibilitate, după ce a fost numit în funcția de director al Liceului Tehnologic Retezat din Uricani.

Fesner a depus astăzi jurământul de învestitură în funcția a consilier local al municipiului Vulcan. ”Astăzi s-a consumat un eveniment excepțional din viața mea. Este acel moment când simți că ești apreciat. Multumesc Primarului Gheorghe Ile, consilierilor locali, membrilor PSD Vulcan si susținătorilor mei si nu în ultimul rând familiei mele care mi-a fost alături. Vă garantez că nu voi dezamăgi așteptările vulcănenilor, voi fi același om. Așa să mă ajute Dumnezeu”, este prima declarație publică a consilierului local Ștefan Feszner, în această calitate.

”Colegul și prietenul meu Ștefan Feszner este de astăzi membru al Consiliului local. Este un om de valoare si de caracter, sunt mandru ca este consilier local PSD. Am promis ca promovam tineri în politică și am făcut-o. Vulcanul a câștigat un Om devotat și serios. Felicitari Ștef, am încredere în tine!”, spune și viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, președinte executiv al PSD Vulcan.

[slideshow_deploy id=’24093′]