Apa Serv Valea Jiului începe 2017 sub semnul optimismului

avramNoul an 2017 începe la Apa Serv Valea Jiului sub semnul optimismului, dar și al speranțelor în mai bine. După un an 2016 în care Apa Serv a  reușit performanțe economice remarcable și și-a îmbunătățit calitatea serviciilor precum și imaginea în rândul beneficiarilor acestor servicii, pentru directorul general Costel Avram, anul 2017 trebuie să fie nu doa unul care să se deruleze sub aceleași auspicii favorabile, ci și unul al provocărilor generate de noul proiect european în valoare de 90 de milioane de euro, de care va beneficia operatorul regional de apă și canalizare din Valea Jiului.

”Împreună cu întreaga echipă de la Apa Serv Valea Jiului, am început noul an 2017, în mod firesc, cu optimism și speranțe, dar și cu încrederea că vom continua să facem tot ceea ce este necesar pentru ca serviciile pe care le oferim cetățenilor Văii Jiului să fie într-o continuă creștere calitativă. Am convingerea că, așa cum au demonstrat și în anul precedent, salariații operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului împreună cu echipa de conducere vor acționa în același ritm și cu aceeași responsabilitate la toate provocările profesionale pe care ni le rezervă anul 2017. Avem în fața noastră perspectiva unor noi investiții majore în reabilitarea rețelelor de apă și canalizare din toate localitățile Văii Jiului. De altfel, provocarea anului 2017 constă tocmai în modul în care vom aborda lucrările ce trebuiesc executate în acest proiect european care aduce Văii Jiului 90 de milioane de euro pentru investiții care vor asigura creșterea calității serviciilor oferite de Apa Serv Valea Jiului tuturor beneficiarilor. Iar la acest capitol, ne dorim să fim din nou la înălțime”, spune Costel Avram, într-o postare publică pe pagina sa de socializare.

Acesta transmite mulțumiri aparte beneficiarilor Apa Serv, în primul rnd cetățenilor Văii Jiului care au înțeles, în mod corect, relația pe care o au cu acest important operator de servicii de utilitate publică. ”Beneficiarilor noștri le mulțumesc încă o dată pentru faptul că au înțeles că au în Apa Serv Valea Jiului un partener preocupat în a le oferi servicii de cea mai bună calitate, într-un domeniu vital pentru fiecare dintre noi. Îi invit pe toți locuitorii Văii Jiului să ne rămână aceeași parteneri de nădejde și în 2017 cu convingerea că doar împreună putem face din serviciul de alimentare cu apă și canalizare al Văii Jiului, unul demn de a fi un etalon la nivel regional, național sau chiar european”, spune Costel Avram.

echipa ASVJ

[slideshow_deploy id=’13837′]