Rodica Peter rămâne un etalon al exercitării funcției de secretar al Consiliului local

rodica-peterChemați, potrivit legii, să facă o propunere privind calificativul pe care Administrația Publică Locală îl va atribui secretarului municipiului Vulcan pentru activitatea sa din anul 2016, consilierii municipali de la Vulcan nu au avut dect o singură opțiune: FOARTE BINE.

Rar se întâmplă, în Consiliul local de la Vulcan, ca toată lumea să cadă de acord asupra unui proiect de hotărâre, însă activitatea fără cusur a Rodicăi Peter și în anul precedent, ca de altfel în toți ceilalți ani în care a ocupat această importantă funcție din aparatul administrației locale de la Vulcan, a făcut posibil ca, deși au existat mai multe propuneri venite din partea consilierilor locali, acestea să fie exclusiv de ”Foarte bine”.

Și în opinia primarului municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, activitatea secretarului municipiului Vulcan este demnă de un astfel de calificativ. ”Mă bucur să constat că aprecierea de care se bucură doamna Rodica Peter, pentru activitatea sa în calitatea de secretar al municipiului Vulcan, este aceași nu doar pentru noi, cei care vedem zi de zi activitatea acesteia, ci și pentru membrii Consiliului local”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Consilierii locali de la Vulcan au adoptat un proiect de hotărâre prin care se propune primarului municipiului Vulcan (cel care are atribuții în acest sens) acordarea calificativului ”Foarte Bine” pentru activitatea profesională din anul 2016 a secretarului municipiului Vulcan, Rodica Peter.

Mai mult decât atât, mai în glumă, mai în serios, consilierul local Angela Stoica apreciază că activitatea și CV-ul doamnei Peter, o recomandă pe aceasta, cu succes, și pentru ocuparea funcției de administrator public, a cărei înființare a fost, de asemenea, aprobată de Consiliul local de la Vulcan. Asta în timp ce există voci care apreciază că Rodica Peter ar putea fi, la un moment dat, și un foarte bun primar al localității. Cert este că, deocamdată, Rodica Peter își păstrează statutul de funcționar public, fiind un etalon al modului în care trebuie exercitată calitatea de secretar al unei localități din România.

[slideshow_deploy id=’13837′]