Telescaunul TS4 din Parâng depinde de un proces

 

Realizarea telescaunului TS4 din Parâng depinde de un proces pe care municipalitatea îl are cu Romsilva. De cinci ani, există și un proces cu Romsilva care este împotriva scoaterii din fondul forestier a 46 hectare de teren. Dacă litigiul va fi soluționat în favoarea Primăriei Petroșani lucrările vor continua cu realizarea telescaunului TS4.

“Am primit 2,6 milioane de lei, am cumpărat pompele, am cumpărat tunurile de zăpadă. Singura problemă este procesul pe care îl avem cu Romsilva ca să deschidem Slima și să construim TS4. în acel moment putem spune că am realizat cam 70% din pârtii, iar în pasul doi trecem la construcția telegondolei. În funcție de acest proces vom realiza mai devreme sau mai târziu, dar lucrurile merg în continuare și este un proiect foarte important”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

O nouă înfățișare în proces va avea loc mâine la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanța a amânat „soluţionarea cauzei la data de 25.01.2017 în vederea studierii completării la raportul de expertiză”.

[slideshow_deploy id=’43281′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »