Alți martori în dosarul Uricani

 

Șase ani se împlinesc anul acesta de la tragedia de la Mina Uricani în care și-au pierdut viața cinci mineri. La șase ani de la tragedie, încă nu se cunosc adevărații vinovați. Au fost trimiși în judecată patru șefi de la acea vreme, iar dosarul încă nu a fost soluționat de instanța de la Petroșani. Mai mult decât atât, procesul continuă cu audierea unor martori.

“Amână judecarea cauzei şi fixează termen la data de 20.02.2017, ora 10,00, termen pentru care vor fi citaţi martorii Gede Alexandru, Amuntencei Paul şi Ungureanu Dan cu citaţii şi mandate de aducere. Vor fi efectuate verificări pentru identificarea adresei martorului Pal Ferenc. Dispune citarea următorilor doi martori indicaţi în actul de sesizare a instanţei, respectiv a numiţilor Popa Marius Constantin şi Pelican Claudiu Iosif. Pronunţată în şedinţa publică azi 23.01.2017”, arată soluția Judecătoriei Petroșani.

Familiile celor decedați, dar și inculpații așteaptă o soluție din partea instanței. Cei patru foști șefi de la acea vreme încearcă să își dovedească nevinovăția, în timp ce famiilor celor dispăruți vor să fie pedepsiți vinovații.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)