Discuții amiabile pentru 46 de hectare de teren

Municipalitatea de la Petroșani trebuie să se înțeleagă cu Romsilva pe cale amiabilă pentru scoaterea din fondul forestier a 46 de hectare de teren. 7 ani a durat procesul cu Romsilva pentru scoaterea din fondul forestier a unui teren în suprafață de 46 de hectare pentru continuarea lucrărilor la dezvoltarea domeniului schiabil Parâng. După 7 ani, instanța de la Alba vine cu o soluție surprizătoare. Lasă cele două părți, respectiv Primăria Petroșani și Romsilva, să se înțeleagă pe cale amiabilă.

“Instanţa pune în discuție posibilitatea soluţionării pe cale amiabilă a prezentului litigiu având în vedere concluziile raportului de expertiză şi dezlegarea ICCJ prin decizia de casare. Acordă termen intermediar la data de 22 februarie 2017 pentru lămurirea conflictului pe cale amiabilă”, arată soluția Curții de Apel Alba Iulia.

Procesul dintre cele două părți a debutat în anul 2012 la Curtea de Apel Alba Iulia. La judecarea cauzei pe fond, după șase înfățișări, instanța a dat câștig de cauză municipalității de la Petroșani. De scoaterea din fondul forestier a celor 46 de hectare de teren depinde continuarea lucrărilor de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)