O nouă premieră la teatrul din Petroșani, aduce pe scenă variațiuni după Cehov

O reinterpretare a celebrei nuvele ”Trei surori” scrise de A.P. Cehov, devenită ”Alte trei surori” în viziunea dramaturgului spaniol Jose Sanchis Sinisterra, constituie scenariul următoarei premiere pe care o propune publicului echipa Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani.

afis alte trei surori

Pusă în scenă de Antonella Cornici, premiera piesei ”Alte trei surori” îi are drept protagoniști pe actorii Irina Bodea Radu, Simona Codreanu, Corina Vișinescu și Adelin Ilie. La montarea acestei piese la Petroșani, un rol important l-a avut și coregraful Victoria Bucun (cunoscută publicului pentru activitatea sa coregrafică din echipa show-ului de televiziune ”Dansez pentru tine”).

”Antonella Cornici este un regizor pe care-l iubești din prima clipă, atunci când l-ai întâlnit ! Știu că așa va fi și spectacolul ei, pe care am reușit să-l punem în scenă la Petroșani. Garantez pentru asta. De pe acum îi mulțumesc pentru ”Alte trei surori”, un nou spectacol pe care-l propunem iubitorilor de teatru din Valea Jiului. Antonella Cornici nu face rabat de la nimic. De aceea a ales și pentru coregrafie un as: Victoria Bucun. Va fi un spectacol de mare clasă, la care vă așteptăm cu toată dragostea”, spune Nicoleta Bolcă, diretorului teatrului de la Petroșani.

Premiera va avea loc sâmbătă, 4 februarie 2017, de la ora 18,00.

[slideshow_deploy id=’24093′]