Competiție sportivă, în Parâng

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați în stațiunea montană Parâng. La sfârșitul acestei săptămâni, în stațiunea montană Parâng va avea loc cea de-a doua ediție a Cupei Parâng. Consiliul Local a alocat suma de 2.600 de lei pentru organizarea evenimentului.

“Pentru a putea organiza în bune condiții cea de-a II-a ediție a Cupei Parâng, care se va desfășura în data de 04 februarie 2017, pe pârtia A, concursul de schi alpin pentru copii șI adulțI se va desfășura pe zece categorii de vârstă. Scopul acestei competiții este de a atrage un număr cât mai mare de turiști în zona Parâng, de a încuraja practicarea acestor sporturi și de a promova potențialul turistic al acestei zone. În acest sens, având în vedere importanța acestui eveniment sportiv pentru comunitatea locală, fiind un concurs mult așteptat de pasionații sporturilor de iarnă, propun implicarea Consiliului Local în organizarea acestor manifestări în calitate de coorganizator și alocarea din bugetul local a sumei de 2.600 de lei”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Suma este necesară pentru achiziționarea cupelor, medaliilor, diplomelor ce vor fi oferite participanților precum și pentru afișele pentru promovarea competițiilor.

[slideshow_deploy id=’19661′]



« (Știre anterioară)