Cei mai buni sportivi ai județului Hunedoara în 2016, premiați astăzi la Deva

djstDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret  organizează miercuri, 1 februarie, festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi pe anul 2016. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Artă din Deva, la sala „Reduta”, cu începere de la ora 14:00.

Potivit informațiilor prezentate pe situl instituției, sportivul anului 2016 la discipline olimpice a fost declarat în persoana gimnastei Denisa Golgotă, urmată de atletul Bogdan Şitoianu, locul al treilea revenindu-i unei alte gimnaste, Ioana Teodora Crişan, toţi fiind legitimaţi la CNS Cetate Deva.

Similar, în clasamentul pentru discipline neolimpice domină sportivii secției de fotbal–tenis a CS Comexim R Lupeni, respectiv Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu şi Mariana Lică.

De asemenea, analiza rezultatelor sportive din anul 2016 arată că cel mai performant club sportiv din judeţul Huneodara în anul 2016 este CNS Cetate Deva, iar  titlul de cel mai bun antrenor al anului 2016 urmeză să fie conferit unui grup format din antrenorii care pregătesc gimnastele de la CNS Cetate Deva, respectiv Liliana Cosma, Florin Cotuţiu şi Ramona Micu.

[slideshow_deploy id=’13837′]