Cornel Nistorescu: Cum arată taxele plătite de Klaus Iohannis pe celebrele meditații?

Cornel Nistorescu a scris un pamflet despre felul în care familia Iohannis și-ar fi plătit taxele la stat din meditațiile făcute.

„O echipă de la ANAF s-a deplasat la Sibiu, fapt solicitat de Varujan Vosganian în Parlament, pentru a verifica declarațiile președintelui în privința veniturilor realizate din mediații și pentru care în mod normal ar fi trebuit să se achite taxe către bugetul statului,” scrie Nistorescu în Cotidianul.
În campania electorală, întrebat asupra surselor de venit din care și-a cumpărat cele 6 case, Klaus Werner Iohannis a declarat că banii pentru primele case i-a câștigat din meditații.

Conform sursei citate mei sus, controlul efectuat la Direcția Fiscală a Muncipiului Sibiu în fișele fiscale ale lui Klaus Werner Iohannis și ale doamnei Carmen Iohannis nu indică pentru perioada 1990-2017 nicio taxă achitată de aceștia pentru un asemenea venit.

„Absența taxelor din fișa fiscală a familiei Iohannis pentru sumele încasate din meditațiile acordate de-a lungul anilor a stârnit o adevărată panică între funcționari. Aceștia nu știu cum să comunice presei și politicienilor că impozitele pentru sumele încasate din meditații pur și simplu nu există”, scrie în final Nistorescu.

Sursa: activenews.ro

[slideshow_deploy id=’24093′]