Senatorul Cristian Resmeriță susține Guvernul Grindeanu

cristi1Pentru senatorul Cristian Resmeriță, reprezentantul Văii Jiului în Parlamentul României, nu doar calitatea de membru al Partidului Social Democrat sau cea de președinte al organizației PSD Lupeni și de președinte executiv al organizației județene a PSD Hunedoara au fost factorii determinanți ai atitudinii sale de susținere față de Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Cristian Resmeriță se declară un susținător, fără rezerve al Guvernului PSD, fapt care reiese și din postările sale publice de pe propria pagină de socializare: ”Susţin Guvernul ales de români! Guvernul care a adoptat 27 din cele 43 de măsuri din Programul de Guvernare promis, din prima lună de guvernare. Un Guvern pentru români şi România!”, a scris senatorul Resmeriță pe facebook.

Mai mult, acesta a ținut să fie prezent, duminică seara, alături de alți susținători ai Guvernului PSD, la protestele din fața Palatului Cotroceni. ”Da, susţin salariile şi pensiile oamenilor! Susţin românii și mă alătur celor care au acest crez”, a declarat senatorul de Hunedoara.

Acesta este convins că atitudinea sa, căreia îi subscriu foarte mulți dintre colegii săi din organizația PSD Lupeni (și nu numai !) este cât se poate de justificată. ”PSD a mărit salariile, PNL a tăiat salariile ! PSD a mărit pensiile, PNL a tăiat pensiile ! PSD a micșorat TVA, PNL a mărit TVA, PSD a fugărit FMI-ul, PNL a înglodat țara în datorii. Iar exemplele paralele de acest fel pot continua la nesfârșit. De aceea, și eu, și milioane de români, susținem PSD și Guvernul Grindeanu”, a mai precizat Cristian Resmeriță.

cristi2

[slideshow_deploy id=’13837′]