Tratamente naturale pentru problemele hormonale

Problemele endocrine îți dau organismul peste cap. Hormonii (estrogenul, adrenalina, insulina etc.) sunt foarte importanți și influențează numeroasefuncții ale corpului tău. Află câteva tratamente naturale pentru problemele hormonale.

Hormonii sunt secretați de mai multe glande și organe, cum ar fi tiroida, glanda pituitară, ovare sau pancreas. Întregul sistem endocrin lucrează pentru a controla nivelul hormonilor care circulă în organism. Dacă există o cantitate prea mare sau prea mică, se creează un dezechilibru care duce la probleme de sănătate. Dacă ai astfel de probleme, ar trebui să apelezi la tratamente naturale pentru problemele hormonale.

Tratamentul alopat poate avea efecte secundare nedorite

Tratamentele convenționale includ înlocuirea hormonilor cu unii de sinteză. Din păcate, pentru majoritatea oamenilor care suferă de probleme endocrine, această terapie poate duce la noi probleme de sănătate. Ei pot deveni dependenți de medicație. În alte cazuri, tratamentul alopat doar maschează simptomele în loc să le rezolve, iar, în acest timp, boala se agravează. Vestea bună este că există moduri naturale pentru a ajunge la un echilibru hormonal.

Tratamente naturale pentru problemele hormonale. Grăsimile sănătoase

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

 

[slideshow_deploy id=’20328′]

 

 



(Următoarea știre) »