Serbările Bucuriei în Pasul Vîlcan. Ziua întâi.

pasA fost vreme bună la munte, astăzi, așa încât telegondola de la Vulcan i-a dus pe numeroșii iubitori ai muntelui în Pasul Vîlcan, acolo unde a avut loc, preț de două zile, ediția a IV-a a ”Serbărilor Bucuriei”. Evenimentul, organizat de Primăria și Consliul local al municipiului Vulcan, a adus la startul concusurilor de sanie, snowboard și schi alpin, sute de concurenți de toate vârstele, dar mai ales copii între 7 și 15 ani.

”A fost o vreme perfectă cu această ocazie în Pasul Vîlcan. S-a oprit chiar și vântul pe toată durata derulării acțiunii noastre. Ne-am bucurat de ambiția copiilor din orașul nostru care s-au întrecut pe pârtii și le-am oferit tuturor, în funcție de rezultatele obținute, diploma, cupe și medalii care să le amintească de această zi”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

După concursuri și festivitatea de premiere, participanții la ”Serbările Bucuriei” au fost invitați și la o inedită petrecere în ambianța cabanei ”Apres Ski” din zona stației de întoarcere a telegondolei. De menționat este și faptul că cei mici au avut parte și de acces gratuit la telegondolă și instalația de teleski din Pasul Vîlcan.

”Serbările Bucuriei„ continuă și duminică în Pasul Vîlcan, unde sunt așteptați în primul rând iubitorii sportului alb, care doresc să paticipe la competițiile de schi alpin și snowboard, care vor lua startul de la ora 11,00 pe pârtia din stațiunea vulcăneană.

pas1

pas2

pas3

pas4

pas5

[slideshow_deploy id=’24093′]