Inter Petrila – Mai hotărâți pentru menținerea pe primul loc în returul care va urma

CS Inter Petrila continuă seria antrenamentelor premergătoare returului campionatului județean de fotbal în ritm susținut, motivația fiind menținerea pe prima poziție până la sfârșitul campionatului.

Programul sportivilor petrileni pentru această săptămână a fost unul foarte încărcat încă de la început, culminând sâmbătă, 11 februarie, fiind programată o nouă întâlnire pentru alergare pe Cheile Tăii, precum și exerciții de sală efectuate în Sala Sporturilor „Constantin Brâncuși” din Petrila.

„Revenirea după o pauză competițională mai lungă, așa cum a fost cea care a trecut, se face puțin mai greu, de aceea am ales să avem întâlniri cât mai dese, acest lucru depinzând foarte mult și de disponibilitatea jucătorilor, majoritatea având un loc de muncă”, ne spune Cosmin Negoi, președintele secției de fotbal Inter Petrila.

„Mai hotărâți ca niciodată, asta îi caracterizează pe toți jucătorii lotului Inter Petrila. Mă bucură acest fapt pentru că doar prin muncă putem da rezultate în teren”, declară antrenorul Aurel Moldovan.

Săptămâna care va urma, pe lângă antrenamentele obișnuite, Inter Petrila își propune o întâlnire amicală, urmând să se facă demersurile pentru acest joc la o dată și cu o echipă care va fi anunțată.

[slideshow_deploy id=’27028′]