Reparații provizorii la drumurile din municipiul Vulcan

asfalt la vulcan1Iarna grea a lăsat urme pe șoselele din Valea Jiului, unde gerul, zăpezile și ploile au creat gropi în asfalt pe mai toate drumurile publice. Odată cu îmbunătățirea vremii, autoritățile locale au trecut la reparațiile necesare pe drumurile publice.

Spre exemplu, la Vulcan, se află în plină execuție lucrarea de astupare a gropilor de pe DN66, după ce au fost remediate fisurile din carosabil de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Reprezentanții administrației locale spun că acest program de lucrări este unul provizoriu, având îm vedere că se astupă gropile cu asfalt rece, ceea ce face ca durata acestor reparații să fie doar una temporară. ”Vorbim însă despre o lucrare necesară, pentru că au apăut multe probleme pe drumurile publice, mai ales pe drumul național. Pentru că deocamdată temperaturile de afară nu permit execuția de lucrări clasice de asfaltare, am ales pentru remedierea provizorie a drumurilor, soluția astupării gropilor cu asfalt rece”, spun reprezentanții administrației publice din Vulcan.

Lucrările de reparații la drumurile publice sunt executate de firma locală de gospodărie, Pregoterm SA Vulcan și acestea vor continua în perioada următoare pe toate drumurile afectate de intemperii.

[slideshow_deploy id=’13837′]