Concursuri în Parâng

Primele două weekenduri din luna martie vor aduce două competiții sportive în stațiunea montană Parâng. Ziua de sâmbătă, 4 martie, este rezervată copiilor care sunt așteptați în Parâng la diferite întreceri.

“Aflată la ceea de a XIV-a ediție, manifestarea este organizată de Asociația schi turism montan Pro-Parâng în colaborare cu Primăria Municipiului Petroșani, Clubul Sportiv Școlar Petroșani și se desfășoară în masivul Parâng – Zona turistică”,  spun cei de la CNIPT Petroșani.

Manifestarea  are două evenimente care se vor derula după următorul program:

04.03.2017
* Concurs de săniuțe pentru copii – trei categorii de vârstă: sub 8 ani, 8-12 ani și 12- 18ani:
* Jocuri distractive pe pârtie;
* Parada măștilor de carnaval;
Locul de desfășurare este Pârtia A din Zona turistică Parâng, locul de primire a participanților este Baza Didactică a Clubului Sportiv Școlar.
Efortul și cele mai bune rezultate vor fi răsplătite cu diplome, medalii și premii surpriză.
11.03.2017
– Concurs de schi alpin : Cupa Pro-Parâng – Ediția a V-A;
– Concursul se adresează tuturor categoriilor de vârstă organizați pe 10 nivele după cum urmează: copii mici sub 8 ani ( trei categorii funcție de anul nașterii), 8-12 ani, 12-18 ani, 18-24ani, 24-40ani, 40-50ani, 50-60ani, peste 60ani;
În funcție de calitatea stratului de zăpadă traseul de slalom va fi amenajat pe pârtia A sau Telescaun. Înscrierule se fac la Baza Didactică CSȘ în ziua concursului, iar ora de start este 11.30.
Pentru cele mai bune rezultate se vor acorda diplome și cupe.

[slideshow_deploy id=’13835′]