Asfalt pe mai multe străzi din Petrila

Străzile lăturalnice din orașul Petrila vor fi asfaltate. Carosabilul este degradat, iar accesul ambulanțelor se face anevoios. Consiliul Local al orașului Petrila a aprobat proiectul de hotărâre privind “aprobarea devizelor actualizate și a resturilor de executat pentru obiectivele de investiții: asfaltare strada Lunca, asflatare strada Parângului, asflatare strada Cărbunelui, asfaltare strada Dacilor, reparații și modernizare alei, trotuare și parcări din cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, Tudor Vladimirescu, Minei, Al. Sahia din orașul Petrila” și aprobarea indicatorilor tehnico-economici a deviziului actualizat și a restului de executat pentru obiectivul de invetsiții “`modernizare strada Prundului, strada Florilor și Aleea de la bl. 1 strada Republicii”.

 

„Având în considerare că străzile Lunca, Parângului, Cărbunelui, Dacilor, Prundului, Florilor, Aleea de la blocul 1 strada Republicii, dar și străzile din cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, T Vladimirescu, Minei, Al Sahia reprezintă străzi din interiorul localității care deservesc zonele de case din orașul Petrila”, arată poroiectul.

Potrivit reprezentanților Primăriei Petrila străzile pentru care au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, sunt degradate, accesul mașinilor de intervenție fiind dificil.

[slideshow_deploy id=’24093′]