La Petrila primăvara a debutat chiar de mărțișor cu o curățenie generală

În prima zi a lunii martie, orașul Petrila a prins viață la propriu. Vremea prielnică a determinat edilii petrileni să înceapă curățenia în tot orașul. Oriunde mergeai, începând de la intrarea în oraș și până în capătul lui, orașul vuia de angajați ai primăriei împreună cu cei de la ajutor social și de la societatea de gospodărire a orașului.

Nu doar muncitorii erau ieșiți la această acțiune, pe tot parcursul zilei puteai zări în oraș, coordonând această activitate, pe primarul orașului Petrila, viceprimarul și directorul Edil Sal Prest.

„Profităm de timpul frumos şi ne-am gândit că e vremea cea mai potrivită pentru o curăţenie generală a oraşului nostru și sperăm că va fi susţinută nu doar de angajaţii noştri, ci şi de marea majoritate a cetăţenilor orașului. Este un foarte un bun prilej pentru toată lumea de a curăţa localitatea de murdăriile provocate de iarnă şi de frunzele veştejite rămase din toamna trecută”, a declarat Vasile Jurca.

Curăţenia drumurilor, trotuarelor şi spaţiilor verzi, a aleilor și parcurilor reprezintă una dintre priorităţile edililor la început de primăvară, la fel și decolmatarea pâraielor și a canalelor de scurgere din orașul Petrila.

Desigur, edilii nu au uitat de mărțișorul de 1 Martie. Încă de la primele ore au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din administrația locală și celor de la asistența socială.

[slideshow_deploy id=’17636′]