Eșec pentru Serghei Gorbunov

Cetățeanul moldovean Serghei Gorbunov, condamnat la 16 ani de închisoare pentru că l-a tâlhărit pe patronul unui case de schimb valutar din Deva, va rămâne, în continuare, după gratii, după ce o instanță a Judecătoriei Deva a respins cererea de liberare condiționată formulată de condamnat.

Serghei Gorbunov a fost condamnat în anul 2010 de instanța Judecătoriei Deva la 13 ani de închisoare, cu executare, pentru tâlhărie. Pedeapsa a fost contopită cu altele concurente și a ajuns la 16 ani de detenție.

Moldoveanul suspectat de implicare în jaful armat de la Braşov, din 2009, la finalul condamnării, va fi expulzat din România.

Serghei Gorbunov nu a recunoscut nici o clipă jaful, însă judecătorii hunedoreni au decis că sunt suficiente probe care-l incriminează. Moldoveanul a jefuit patronul unei case de schimb valutar din Deva, în data de 8 aprilie 2003, împreună cu un complice au arătat procurorii în rechizitoriu. Acesta l-a aşteptat pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă în scara blocului în care locuia, iar l-a adăpostul întunericului, l-a lovit în cap cu un levier din metal, după care i-a luat borseta în care se aflau aproape 70.000 de lei şi a fugit. Moldoveanul este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Aiud.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »